Hozzávalók:
60 dkg liszt
1 csomag sütőpor
12 dkg margarin
1 tojás, 8 dkg porcukor
15 dkg kristálycukor
víz
Karamellizálj 15 dkg cukrot egy serpenyőben, amikor megolvad, adj hozzá kb. 1,5 deci langyos vizet. Ekkor a cukor hirtelen darabossá ugrik össze, kevergesd és melegítsd tovább, amíg ezek a karamelldarabok felolvadnak teljesen. Ezt a szirupot tedd félre hűlni. Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, a sütőport, a porcukrot, a puha margarint és a tojást. Ezt a masszát dolgozd össze a karamellsziruppal jó alaposan. Néhány órára pihentesd a hűtőszekrényben, majd lisztezett deszkán nyújtsd ki vékonyra, és formákra szaggatva süsd meg. Előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt elkészül.