Itt az ideje, hogy töröljük ezeket a berögződéseket. A kenyérsütő egy hihetetlen segítséget jelent, ha ki tudjuk használni a lehetőségeket, amiket nyújt.
Képzeljük csak el családunk pillantását, amikor reggel a finom fonott kalács illatára ébrednek, vagy amikor a gyerekek szülinapi buliján házi pizzával kínáljuk meg a kis vendégeket. Arról nem is beszélve, hogy milyen érzés olyan croissant-t vagy kakaós csigát csomagolni a gyerekeknek uzsonnára, amit mi magunk sütöttünk.
Részletek: www.rama.hu
Elfelejthetjük a bonyodalmas, eddig csak a nagymamák tudományának tartott kelt tészta mítoszát, és finomabbnál finomabb csemegékkel örvendeztethetjük meg a családunkat.
Fontos tanácsok
A jó kelt tészta egyik feltétele, hogy minden hozzávaló szoba-hőmérsékletű legyen. Tehát a margarint, a tejet, a tojást vagy a túrót időben ki kell venni a hűtőszekrényből.
Mikor a sütőt előmelegítjük, mindig tegyünk be a sütő aljára egy meleg vízzel félig telt lábast, ugyanis ahhoz, hogy a kelt tészták jól átsüljenek, gőz kell.
Süteményillatú pillanatokat kívánunk!