másfél kiló csont nélküli sertéskaraj
só, bors
1 marék citromillatú kakukkfű
2 alma nyolcfelé vágva
1 körte nyolcfelé vágva
1 (meghámozott) citrom nyolcfelé vágva
1 (meghámozott) narancs nyolcfelé vágva
2 evőkanál vaj
olívaolaj
méz
Melegítsétek a sütőt 170 fokra, és fogjatok 1 olyan edényt, ami mehet a sütőbe is.
A karajt bevágjuk egyenletes szeletekre, de csak félig, úgy, hogy az alsó rész megtartsa a karajt. Megkenjük sóval és borssal, és a bevágott részekbe kakukkfüvet tömködünk. Rácsurgatunk egy kis mézet, és egyenletesen elkenjük, csak azért, hogy mindenhova jusson. Egy tepsit kivajazunk, és ráhelyezzük a sertést. A gyümölcsöket elhelyezzük egyenletesen a sertés körül, és mehet a sütőbe. A sertésnek kb. 45 perc kell, hogy elkészüljön. A sertést rakd rá 1 tányérra, és a gyümölcsökből turmixban készíts szószt. Kapd ki a kakukkfüvet a sertésből, és locsold meg a gyümölcsös szósszal. Isteni lesz.
Zenei ajánlat: Emberek, megjelent a Pink Martini új lemeze: Hey Eugene.