nlc.hu
Gasztro
Joghurtos csirkemell

Joghurtos csirkemell

Hozzávalók:

• egy nagy csirkemellfilé
• 2 dl natúr joghurt
• 2 gerezd fokhagyma
• 10 dkg félkemény sajt
• 1 kiskanál zsálya, só, bors

Készítsd el a joghurtos pácot: keverd bele a joghurtba a fűszereket (zsálya, só, durvára őrölt tarkabors), add hozzá a reszelt fokhagymát és a reszelt sajtot is. Ezzel az alappal öntsd le a vékony szeletekre vágott csirkemelleket, és lefedett jénai tálban süsd meg. Amikor a hús már megpuhult, átsült (kb. 25-30 perc után), fedő nélkül süsd még néhány percig, hogy szép színe legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top