Hozzávalók:
1 db kígyóuborka
1-1 db sárgarépa
zöldpaprika
egy doboz szójababcsíra
2 db paradicsom
2-3 gerezd fokhagyma
2-3 szál újhagyma
2-2 evőkanál szójaszósz
szezámolaj
1 evőkanál fehérborecet
késhegynyi csiliszósz
Elkészítés:
A kígyóuborkát vágd félbe, majd vékony hasábcsíkokra. A sárgarépát, paprikát, újhagymát ugyancsak csíkozd fel. A paradicsomok belsejét kapard ki, és tedd félre a szószhoz, húsát pedig darabold fel, és tedd a többi zöldséghez. Szórd rá a lecsepegtetett szójababcsírát is. A szószhoz keverd össze a szójaszószt, a fehérborecetet, a szezámolajat, add hozzá a paradicsom belsejét, egy-két gerezd zúzott fokhagymát és a csiliszószt.