Hozzávalók:
60 dkg marharostélyos 1 centi vastag szeletekre felvágva
3 evőkanál liszt
1 fej vöröshagyma
2,5 dl fehérbor
2 dl húsalaplé
3 evőkanál dijoni mustár
1,5 dl tejszín
5 dkg vaj, só, bors
kakukkfű
A hússzeleteket fűszerezd be sóval, borssal, majd hempergesd bele a lisztbe, és süsd meg mindkét oldalán a forró vajon. Vedd ki, tedd félre, és a maradék vajon párold meg a felaprított vöröshagymát. Ezt kanalazd ki, és a visszamaradt fűszeres lisztet szórd bele a vajba, pirítsd meg, majd öntsd fel borral, húsalaplével, és forrald, kevergesd addig, amíg besűrűsödik. Szórd bele a kakukkfüvet, a pirított hagymát, add hozzá a dijoni mustárt, és öntsd fel a tejszínnel. Tedd vissza a húst ebbe a mártásba, és együtt főzd-párold benne puhára.