Hozzávalók:
10 dkg babapiskóta
kevés rum
125 g Philadelphia krémsajt
2 evőkanál porcukor
1 kiskanál vaníliás cukor
30 dkg friss meggy (vagy befőtt)
2 púpozott (kb. 20 g) evőkanál zselatinpor
kb. 3-4 deci víz vagy a befőtt leve
Egy kisebb négyszögletes (pl. 20×20-as) sütőformát bélelj ki a babapiskótával. Ezt locsold meg rummal. Kend rá a porcukorral, vaníliás cukorral elkevert krémsajtot. A meggyszemeket magozd ki, szűrd le, és a levét tedd félre, a gyümölcsöket pedig fektesd a babapiskótára. A zselatint szórd egy lábosba, öntsd rá a vizet és a meggyről lecsöpögtetett lét vagy a befőtt levét. Folytonos keverés közben melegítsd fel, hogy a zselépor feloldódjon. Kicsit hagyd hűlni, majd öntsd a gyümölcsre, és hagyd megdermedni. Tálald kockákra felvágva.