Gasztro

Pulykás szendvics almával

Hozzávalók 4 személyre:

• 4-6 darab magvas bagett
• 80 dkg vékony szeletekre vágott pulykahús
• 2 darab vékony cikkekre vágott alma
• 15 dkg szeletelt ementáli sajt
• 4 ek. dijoni mustár
• napraforgóolaj
• 5 dkg mustár a pácoláshoz

Elkészítés: A felszeletelt pulykát előző este mustáros, olajos pácba, a hűtőbe tesszük. Másnap a puha húst sütőben megsütjük, ezután összeállíthatjuk a szendvicset a következő sorrendben: a félbevágott bagettre először egy sor almát, majd egy sor sajtot tegyünk, középre a sült pulykaszelet kerüljön, aztán egy evőkanál mustár, majd újra egy sor sajt és egy sor alma következik. Végül borítsuk a bagett tetejét is a rakásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top