nlc.hu
Gasztro
Feketeolívabogyó-krém

Feketeolívabogyó-krém

Az eredeti provence-i tapenade krém zöld olívabogyóból készül, és kapribogyóval, szardellával van feldúsítva. Ez a változat inkább a görög területeken népszerû.





Hozzávalók:


• 20 dkg kimagozott fekete olívabogyó
• 1 dl olívaolaj
• 2-3 gerezd fokhagyma
• 1-2 evőkanál citromlé (helyettesíthető vörösborecettel)
• egy csipet oregánó

Elkészítés:

Az olívabogyót egy késsel vágd fel durvára, darabosra, majd az összes hozzávalóval együtt turmixold össze. Ha szükséges, adj hozzá még egy kevés tengeri sót.


0 seconds of 0 secondsVolume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
00:00
00:00
00:00
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top