nlc.hu
Gasztro
Sajtos-almás rakott csirke

Sajtos-almás rakott csirke

Hozzávalók:

• 2 darab csirkemell
• 20 dkg füstölt sajt
• 3 db reszelt alma
• néhány szelet baconszalonna
• 2 dl tejföl
• só
• bors
• liszt







Elkészítés:

A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és lisztbe forgatjuk. Ezután egy tűzálló tál aljára tesszük a baconszeleteket, erre rétegezzük a lisztbe forgatott csirkemellszeleteket, majd rászórjuk a reszelt almát, arra pedig a reszelt sajtot. Végül az egész tálat nyakon öntjük tejföllel, beborítjuk fóliával, és a sütőbe toljuk. A kész rakott egyveleget néhány percig fólia nélkül is megpiríthatjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top