Hozzávalók:
10 dkg üvegtészta (rizstészta)
1 csomag kerek rizspapírtészta
1-1 evőkanál rizsecet, szójaszósz
halszósz
fél kígyóuborka
25 dkg darált pulykahús
só, bors
Az üvegtésztát áztasd forró vízbe, majd amikor megpuhult, tésztaszűrőn keresztül csepegtesd le. Locsold meg a rizsecettel, a szója- és halszósszal, keverd hozzá a kevés vajon készre párolt, sóval, borssal ízesített, kihűlt pulykahúst. A rizspapírt néhány percre áztasd be meleg vízbe, mikor megpuhul, fektesd egy tiszta konyharuhára, hogy a nedvesség felszívódjon. Tegyél rá kevés tölteléket: húsos üvegtésztát, hosszában vékony csíkokra vágott uborkaszeleteket, és szorosan tekerd fel. Készíts hozzá valamilyen mártogatóst, vagy falatonként forgasd meg egy kevés szójaszószban.