nlc.hu
Gasztro
Borleves

Borleves

Tudom, hogy konkrétan ez nem gyümölcs, de szőlő, az van benne rendesen.

• 1 liter fehérbor (ha lehet, édes)
• 1 evőkanál szegfűszeg
• 2 db egész fahéj
• cukor ízlés szerint
• 2 tojás
• 3 evőkanál liszt
• ½ liter víz







A bort a fűszerekkel megforraljuk. A tojást a liszttel habüstben összekeverjük, vigyázva, hogy ne csomósodjon össze. A bort levesszük a tűzről, és óvatosan, folyamatos keverés mellett beleöntjük a lisztes-tojásos keveréket. Felforraljuk és tálaljuk. Ha nem fogy el hidegen, desszertként is adhatjuk.

Zene: LCD Soundsystem: All My Friend









Itt találod Janit:

Alimentari dal Biondo
1037 Bp., Montevideo u. 01.


Nyitva:
hétköznap: 9–21 h
szombat: 10–13 h

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top