Gasztro

Citromos marhacomb



• 1 kg marhacomb kockára vágva
• 1 db vöröshagyma apróra vágva
• 8 gerezd fokhagyma apróra vágva
• 1 csokor menta
• 1 doboz konzervparadicsom
• 1 doboz paradicsompüré (kicsi)
• 200 g aszalt sárgabarack
• 4 citrom leve
• 1 marék friss kakukkfű
• olívaolaj
• só, bors







Az olívaolajon megfuttatjuk a vöröshagymát, fokhagymát. Hozzádobjuk a húst, és alaposan megpirítjuk. Ha a hús mindenhol megpirult, hozzáöntjük a paradicsomot és a citromlevet. Egyszer megforraljuk, és mehet a kakukkfű, a barack és a menta. Lassú tűzön marhától függően 1 órát gyöngyöztetjük, ha a levét elforrta, alaplével pótoljuk. Rizzsel tálaljuk.









Itt találod Janit:

Alimentari dal Biondo
1037 Bp., Montevideo u. 01.


Nyitva:
hétköznap: 9–21 h
szombat: 10–13 h

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top