A hamarosan induló főzőtanfolyamon megismerkedhetnek a hagyományos főzési technikák és a fűszerezés alapelveivel és fogásaival, valamint a tipikus indiai fogások receptjeivel és elkészítési módjával elméletben és a gyakorlatban is.
A receptek között gyakori konyhatechnikai eljárások is szerepelnek, pl. a ghí (tisztított vaj), házi sajt, házi joghurt előállítása, a leggyakoribb indiai tésztafélék és édességek elkészítésének fogásai, valamint a zöldségételek és rizsek készítésének titkai.
A civilizált élet a civilizált táplálkozással kezdődik, ezért semmiképpen sem érdemes kihagyni ezt a tanfolyamot, akkor is, ha komolyan gondoljuk a vegetarianizmust, és akkor is, ha csupán egy különleges gasztronómiai élmény után áhítozunk.
A tanfolyam hétköznap délután (általában 18 órai kezdettel) (6 alkalommal) zajlik. Az egyes foglalkozások alkalmával elkészült ételeket a résztvevők közösen fogyaszthatják el.
A tanfolyam időpontjáról előre értesítjük a jelentkezőket.
A tanfolyam költsége 18 000 Ft, mely magában foglalja a tanfolyami jegyzet, valamint a főzés után közösen elfogyasztott ételek árát is.
Jelentkezés személyesen az Atma Centerben (Budapest V. ker., Vigyázó Ferenc u. 4.), vagy Szabó Tündénél telefonon vagy e-mailben. Telefon: 269-1625, 06-30-418-3461 E-mail: atma_center@vipmail.hu |