nlc.hu
Gasztro
A SáGa világa – a siker titka

A SáGa világa – a siker titka

Tudta-e, hogy Sárvár nem csak a termálvízérõl híres? A dunántúli város a Selyemsonka és a Füstli hazája is, melyek alkotója a SáGa, a hazai élelmiszeripar egyik legfontosabb szereplõje. De mi a vállalat sikerének titka?




Kiváló minőség, megbízható forrás, karakteres ízek – ezeket a jellemzőket keresik a legtöbb élelmiszer esetében a hazai fogyasztók. A SáGa jól ismeri és kiszolgálja a fogyasztói igényeket.

Hagyomány és innováció ötvözete

A hazai gasztronómiai hagyományok megőrzése mellett a SáGa folyamatosan újabb és újabb termékeket varázsol a fogyasztók asztalára. A tradicionális és modern ízek házasításából született meg a SáGa két legkedveltebb terméke.

Az ostyavékony szeletelési technológiával készülő Selyemsonka és a pikáns ízű, bükkfával füstölt pulykavirsli, a Füstli hamar a családok kedvencévé vált.
A SáGa a termékfejlesztés során odafigyel az egészségre is: folyamatosan csökkenti termékeiben a mesterséges színezék- és ízesítőanyagokat, és jelenik meg új, magas színhús tartalmú árukkal.

Minőség és biztonság mindenekelőtt





A SáGa elkötelezett a minőségi élelmiszerek gyártása mellett. A termelési folyamat során a vágástól a csomagolásig minden fázis a cég felügyelete alatt, egységes minőségi és szabályozási követelmények mellett zajlik. A SáGa beszállítóitól is megköveteli a minőséget és biztonságot, és a termelési folyamatnak minden szakaszát is felügyelni tudja. A legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági szabályok alkalmazásával a SáGa mindig kiváló minőséget garantál fogyasztói számára.

Az eredmények

Az eredmények önmagukért beszélnek. A SáGa mára a főtt hústermékek, ezen belül pl. a virslik piacán vezető szerepet tölt be, és több más termékkategóriának is kiemelt szereplője: a főtt sonkák piacán dobogós helyet tudhat magáénak, valamint a SáGa az egyik legkedveltebb párizsi márkának is számít.

További érdekességeket olvashat a SáGáról és termékeiről, valamint választ kaphat felmerülő kérdéseire, ha ellátogat megújult honlapunkra a www.saga.hu  címen.


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top