nlc.hu
Gasztro
Kóstoljon bele a SáGa világába!

Kóstoljon bele a SáGa világába!

Újabb ételremekek a SáGa konyhájából! Magyarország egyik legkedveltebb élelmiszergyártó cége sok-sok felfedeznivaló finomságot kínál. Ismerje meg a legújabb ínyencségeket!

Kiváló minőség, megbízható forrás, karakteres ízek – ezeket a jellemzőket keresik a legtöbb élelmiszer esetében a hazai fogyasztók. A SáGa is ezeket a tulajdonságokat igyekszik egyesíteni termékeiben. A vállalat a hazai gasztronómiai hagyományok megőrzése mellett folyamatos innovációjával újabb és újabb termékeket alkot. Ismerjük meg a SáGa legújabb finomságait!

A pácolt ínyencségek közül az Aszaltszilvával töltött pulykamell és az Aszalt sárgabarackkal töltött pulykamell finom ebéd vagy vacsora az egész család számára.

A panírozott falatok rajongói körében a snidlinges-sajtos ízesítésű Sajttal töltött pulykakorong, a magyaros ízeket kedvelők között a finom, ropogós, panírozott Lecsóval töltött pulykapárnácska arathat nagy sikert.
Finom feltét a főzelékre? Ínyencfalat egy baráti összejövetelre? A Fasírtgolyók felhasználásának lehetősége szinte korlátlan.

A virsli hazánkban közkedvelt ételnek számít, különösen vacsoraként népszerű. A virsli és a fokhagymás ízek szerelmeseinek a pikáns Fokhagymás pulykavirsli felejthetetlen pillanatokat szerezhet.
A virsli mellett a magyar étkezési kultúra kihagyhatatlan szereplője a kolbász is. A Fokhagymás-baconos pulykakolbász és a Sajtos Pulykakolbász nemcsak ínycsiklandóan finom, de grillezéshez, sütve és főzve is kiváló!

Aszaltszilvával töltött pulykamell
A rúdban kapható finomságok közül a SáGa legutóbb a Fokhagymás pulykapárizsit és a harmonikus fűszerezésű Pritamin paprikás pulyka combsonkát mutatta be az ínyenceknek.

A vállalat a sertéshús kedvelőiről sem feledkezett el: számukra a Zöldborsos sertésfelvágottat ajánljuk, mely nem csak finom és pikáns szendvicsbevaló, hanem – egy kis fantáziával – meleg ételekhez is kiváló alapanyag.

A fejlődés nem állhat meg: a SáGa Bereznay Tamással, a Kárpátia étterem konyhafőnökével és a médiából ismert Laki Anita független dietetikussal újabb és újabb finomságokat álmodik meg. A vállalat a termékfejlesztés során odafigyel az egészségre is: folyamatosan csökkenti termékeiben a mesterséges színezék- és ízesítőanyagokat, és jelenik meg új, magas színhús tartalmú árukkal.

További érdekességeket olvashat a SáGáról és termékeiről, valamint receptötletekkel is várjuk megújult honlapunkon a www.saga.hu  címen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top