nlc.hu
Gasztro
Leves.hu! Ismered már?

Leves.hu! Ismered már?

A leves fogyasztással nagyon sokat foglalkoztunk az elmúlt idõszakban. Ez a finom, egészséges és tápláló fogás, méltatlanul szorult háttérbe a mindennapi táplálkozásunkban.





Az állandó időhiányra hivatkozva egyre kevesebben vesszük a fáradtságot, hogy egy finom levessel kezdjük a napi menüt. Pedig mennyire finom is tud lenni az asztalon gőzölgő daragaluska leves, vagy édesanyánk krémlevese. Ha csak egy kicsit visszagondolunk a gyerekkorunkra, az biztos, hogy eszünkbe jut a vasárnapi ebéd a nagyinál. A gyöngyöző, illatos tyúkhúsleves és a vidám családi hangulat.

Hacsak tehetem én is megpróbálok levest főzni a gyerekeimnek. Persze nincs rá minden nap időm, de csak egy kicsit kellene kreatívabbnak lennem, és biztosan jutna rá az időmből. Hát igen, be kell vallanom erre nem magamtól jöttem rá. A minap az interneten böngészve találtam rá a leves.hu oldalra, ahol rengeteg hasznos információval lettem gazdagabb.

A www.leves.hu  egy olyan új honlap, amely a leves népszerűsítését tűzte ki célul. Rengeteg levessel kapcsolatos információ olvasható rajta. A levesfogyasztás mellett nagy hangsúlyt fektet a helyes táplálkozásra is. Megismerkedhetünk a tápanyagfajtákkal, és minden fontos információt megtudhatunk róluk, amelyek segítségével tudatosabban tudjuk összeállítani az étrendünket. Ebben segítségünkre lehet még a táplálkozási piramis megismerése is, amelyből viszont kiderül, hogy egyes tápanyagokra milyen mértékben, arányban van szüksége a szervezetünknek. Mindezek ismeretében sokkal egészségesebb étkezési szokásokat alakíthatunk ki családunk és önmagunk számára.





Izgalmas olvasnivalóban sincs hiány az oldalon, hiszen levestörténetről, európai levesfogyasztási szokásokról, de még az adalékanyagokról is tudhatunk meg érdekességeket és tényeket.


Szóval itt találtam rá a megoldásra. A Knorr leveskatalógusában ugyanis isteni leveseket találtam, amelyeket csak egy kis szeretettel kell elkészíteni és máris örömet szerezhetek a családomnak.

A www.leves.hu honlap fő témái:





• Kiegyensúlyozott táplálkozás (táplálkozási piramis és tápanyagfajták)
• Miért jó a levesfogyasztás?
• A levesek története
• Zöldségfogyasztásról (különböző zöldségekről)
• Knorr levesek „titkos” világa (előállításuk, elkészítésük)
• Adalékanyag útmutatók
• Levesreceptek és tálalási javaslatok

Reméljük sikerült felkeltenünk érdeklődésed és ellátogatsz a leves honlapjára.

Receptjeinket, ötleteinket pedig próbáld ki bátran, és csatlakozz azokhoz, akik minden meleg főétkezést egy tál levessel kezdenek.

Jó böngészést és persze jó étvágyat!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top