Hozzávalók: Most ajándék falinaptárral!
80 dkg sertéshús
10 dkg vékonyra szelt szalonna
fél pohár fehérbor
1 bagett
2 evőkanál mustár
4 evőkanál tejszín
olívaolaj
őrölt bors, só
Elkészítés:
Vágjuk ketté hosszában a húst, tekerjük szalonnába, és kötözzük meg. Két evőkanál olajban pirítsuk meg egyenletesen pirosra, majd öntsük rá a bort. Pároljuk 15 percig, de a közepe maradjon rózsaszín. Öntsük rá a tejszínben elkevert mustárt, és jól keverjük össze a hús levével. Karikázzuk fel a bagettet, grillfokozaton pirítsuk meg, tálaljuk egy-egy szelet hússal és a szósszal.
Már kapható a Fakanál legfrissebb száma!
Szárnyasok az ünnepi asztalra
Micsoda halak!
Karácsonyi torták
Vendégváró falatok
Keresd az újságárusoknál!