nlc.hu
Gasztro
Ropogós falatkák sertéssülttel

Ropogós falatkák sertéssülttel

Hozzávalók:

• 80 dkg sertéshús
• 10 dkg vékonyra szelt szalonna
• fél pohár fehérbor
• 1 bagett
• 2 evőkanál mustár
• 4 evőkanál tejszín
• olívaolaj
• őrölt bors, só

Elkészítés:

Vágjuk ketté hosszában a húst, tekerjük szalonnába, és kötözzük meg. Két evőkanál olajban pirítsuk meg egyenletesen pirosra, majd öntsük rá a bort. Pároljuk 15 percig, de a közepe maradjon rózsaszín. Öntsük rá a tejszínben elkevert mustárt, és jól keverjük össze a hús levével. Karikázzuk fel a bagettet, grillfokozaton pirítsuk meg, tálaljuk egy-egy szelet hússal és a szósszal.

 











Már kapható a Fakanál legfrissebb száma!


Szárnyasok az ünnepi asztalra
Micsoda halak!
Karácsonyi torták
Vendégváró falatok


Most ajándék falinaptárral!
Keresd az újságárusoknál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top