Gasztro

Sajtos vagdalt hús

Hozzávalók:

50 dkg darált sertéshús
1 nagy fej vöröshagyma
1 darab zsemle
1 tojás
só, bors, majoránna, oregánó
10 dkg kemény sajt (vagy kockára vágott feta sajt)

Egy tálban keverd össze a darált húst az apróra vágott vöröshagymával, a zúzott fokhagymával. Add hozzá a tojást, a majoránnát, a sót, a borsot és a vízbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlét. Az így kapott masszát terítsd szét egy zsemlemorzsával meghintett zsírpapíron, formázd téglalap alakúra, és fektesd rá a vastagra szeletelt sajtot. Tekerd fel szorosan a sütőpapír segítségével.
Tedd át egy tepsibe, és előmelegített sütőben kb. 50-60 perc alatt süsd készre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top