Gasztro

Varázslatos húsvéti sütemények a Dr. Oetkertől

Itt a húsvét, a tavasz talán legnagyszerűbb ünnepe! Ilyenkor jól jön egy kis segítség a konyhában, hogy az utánozhatatlanul finom sütemények gyorsabban elkészüljenek.

Húsvétkor minden háziasszony igyekszik ínycsiklandó ételeket varázsolni a konyhában, hiszen nemcsak a családot, de számos barátot, ismerőst vagy akár ismeretlent látunk vendégül ezen az ünnepen. A legfontosabb, hogy mennyei ízű, mesés süteményekkel kínálhassuk a locsolkodókat, de épp ilyen fontos az is, hogy elegendő mennyiségű finomság kerüljön az asztalra – ami időigényes lehet.



Épp ezért ajánljuk Önnek a Dr. Oetker instant élesztőt, amellyel időt és energiát spórolhat meg, miközben a lehető legfinomabb süteményeket készíti szeretteinek.
Az instant élesztő garantálja az édes és sós kelt tészták laza szerkezetét egyaránt, miközben egyszerűen tárolható, és még felfuttatni sem kell. Az aprócska tasak tartalma fél kilogramm liszthez elegendő, ráadásul hármas kiszerelésben is kínáljuk, hogy sose hiányozzon a konyhájából.

Mind tudjuk, a finom sütemények elkészítésének csak a fantázia szabhat határt. Ez az állítás most még inkább igaz, hiszen a Dr. Oetker aromacsalád lehetővé teszi Önnek a legváltozatosabb ízű ínyencségek megalkotását: rum, mandula és vanília aromáinkkal könnyedén elkápráztathatja családját a közelgő ünnepen.

Sőt ha úgy érzi, hogy valami egészen új, mesés különlegességgel szeretné meglepni szeretteit, és nemcsak ünnepnapokon, hanem akár az év összes napján, akkor lapozzon bele a Dr. Oetker Sütikódexbe! Virtuális receptgyűjteményünkben apró trükkökkel és javaslatokkal segítünk Önnek, hogy gyorsan és könnyedén elkészítse a 333 mágikus sütirecept közül azokat a csábító finomságokat, amelyekkel az egész családot leveszi a lábáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top