Tartalma:
• bundás csirkemelldarabok
• főtt rizs sonkával, póréhagymával
• kínaikel-saláta pirítva, szójaszósszal locsolva
• párolt aszalt gyümölcsök
A bundás csirkemelldarabokhoz vágj nagyobb kockákra egy csirkemellet, pácold be egy evőkanál rizsbor és szójaszósz keverékében. Keverj össze 5 evőkanál lisztet, 3 evőkanál ékezési keményítőt, 2 evőkanál olajat, egy kiskanál sütőport, és öntsd fel egy deci hideg vízzel. Ebben forgasd meg a csirkedarabokat, és bő, forró olajban süsd ki.
A rizshez kevés olvasztott vajon fonnyaszd meg a karikára vágott póréhagymát és két-három szelet csíkokra vágott sonkát, majd keverd össze a főtt rizzsel.
A kínaikel-salátához vágd csíkokra egy kis fej kínai kel leveleit. Wokban forrósíts fel egy kevés olajat, dobj rá 2 gerezd zúzott fokhagymát és fél adag kis csilipaprikát apróra vágva. Pirítsd egy percig, majd szórd rá a kínai kelt. Párold meg, és locsold meg a következő keverékkel: fél narancs leve, 2 evőkanál rizsbor, egy evőkanál méz. Legvégül csepegtess rá fél kiskanálnyi szezámolajat.