Gasztro

Ínycsiklandó Desszert Klub

A jégkrémdesszertek világa izgalmas és magával ragadó... Ugyan ki tudna ellenállni egy fantasztikus jégkrémdesszertnek?! Ahogy elképzelünk egy jégkrémkelyhet csokoládéöntettel, dióval-mogyoróval, kókuszreszelékkel, babapiskótával, vagy megkóstolunk egy jégkrémes palacsintát, réteslevélben kisütött vagy forró gyümölcsökkel megbolondított jégkrémgombócot, magunk is meggyőződhetünk erről minden alkalommal.

És mivel a jégkrémért és a desszertekért mindannyian bolondulunk, a jégkrémdesszert-rajongók kedvére találtuk ki és hoztuk létre a Desszert Klubot, amely már évek óta nyüzsgő társasági életet, izgalmas jégkrémtitkokat, ínycsiklandó recepteket, pikáns női tartalmakat és nyereményesőben gazdag nyereményjátékokat kínál exkluzív tagjai számára. Látogass el hozzánk, számtalan érdekes témával várunk, Carte d’Or jégkrémdesszert finomságok egész sora, praktikus tanácsok, wellness, utazás, gasztronómia, Lapszemle rovat, szépség, játékok, a szórakozás legkülönfélébb formái és még számtalan élvezetes téma vár Rád.

 

A tavasz a megújulás és a felfrissülés időszaka, tehát aktuális cikkeink is ennek jegyében íródtak Neked: bemutatunk egy tisztítókúrát, amellyel lesz időd felkészülni a bikiniszezonra. Kikapcsolódás gyanánt egy kis testmozgást ajánlunk – a tavaszi nagytakarítástól kezdve a jó levegőn való sétáláson át különböző kirándulóhelyekig, hiszen ez is segít, hogy formába hozd magad. Bemutatunk egy-két tavaszi smink- és frizuratippet, és az aktuális divattrendekről is szólunk a weboldalon. És ezek után mi kell még, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben? Egy társ! Női praktikák rovatunk most éppen ezért a csábítás trükkjeiről szól – legyen szó akár új hódításról, akár a meglévő kapcsolat felfrissítéséről.

 

Csoki? Vanília? Tiramisu? Citrom Sorbet? Végigkóstoltad már a Carte d’Or több mint 20 elképesztően finom ízét? A magyar tradicionális ízvilág ihlette Gerbeaud termékcsaládot is, amely kifejezetten a magyar jégkrémbarátok kedvéért került kifejlesztésre? Amely nemcsak nevében, de minden ízében magán hordozza a Gerbeaud Ház mestercukrászának szenvedélyét? Fekete-erdő torta jégkrémdesszert, zserbó, Rákóczi-túrós… Biztos megtaláltad már a kedvencedet! És ha a szerinted legfinomabb íz nemcsak a konyhában ihletett meg, hanem akár tollat is ragadnál az érdekében, annak sincs akadálya! Keresd a tavaszi promóciót a Desszert Klub oldalán, hogy kedvenc ízed és Te se maradjatok le a toplistáról, hisz aki az élen végez, nyereménye egy hatalmas hűsítő meglepetés lesz a forró kánikulában…

Ugye megkívántad? Szeretnél az exkluzív Desszert Klub tagjává válni? Akkor mire vársz? Csak egy mozdulat, és máris ott vagy a jégkrémdesszertek világában!

További jégkrémtitkokért, érdekességekért, ínycsiklandó receptekért és izgalmas nyereményjátékokért kattints a www.jegkremdesszert.hu weboldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top