Hozzávalók:
220 g liszt,
fél kiskanál sütőpor,
fél kiskanál szódabikarbóna,
150 ml kókusztej,
150 ml tej (zsíros, 2,8-as),
1 evőkanál kókusztejpor,
2 tojás,
50 g olvasztott vaj,
2 banán,
2 evőkanál méz vagy cukor.
Öntetnek mellé gyümölcsszósz vagy kanadai juharszirup.
A vajat egy mikróban olvaszd fel.
Keverd össze a kókusztejet, a sima tejet, és üsd bele a két tojást. Villával vagy kézi habverővel kavard el. Add hozzá a mézet vagy a cukrot és a kihűlt, megolvasztott vajat.
A lisztet keverd össze a sütőporral és a szódabikarbónával. Szórd bele a kókusztejport is.
Keverd össze a folyékony masszát a liszttel, és add hozzá a szétnyomkodott banánt.
Egy kiskanál vajat olvassz fel egy teflonserpenyőben, és kanalazd bele a tésztát. Egy palacsinta 2 evőkanál tésztából áll. Addig süsd az egyik oldalát, amíg hólyagosodni kezd (2-3 perc), majd fordítsd meg, és süsd aranyló barnára a másik oldalát is.