Gasztro

Prosciutto sonka őszibarackkal

Az előétel kitűnő felütése lehet egy jó menüsornak, és amennyire látványos és hálás, elkészítése annyira egyszerű. Nem beszélve arról, hogy egy baráti összejövetel alkalmával magukban is remekül bevethetők a csipegetni való falatkák.

Hozzávalók:

  • 2 db őszibarck (érett és kemény)
  • 8 szelet prosciutto sonka vagy Fekete-erdő sonka
  • 4 szelet mozzarella
  • olívaolaj
  • egy kiskanálnyi feldarabolt csilipaprika

Elkészítés:

Az őszibarackot mosd meg, és vágd fel egyforma méretű gerezdekké.

A mozzarellát vágd félbe, és fektess belőle egy darabot az őszibarackgerezdekre, majd tekerd körbe sonkával. Tűzd át fogpiszkálóval.

Az olívaolajat keverd össze a darabolt csilivel, és néhány cseppel locsold meg a prosciuttós őszibarackot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése