Gasztro

Fedezd fel az igazi forró csoki hangulatot!

Tudtad, hogy a forró csokoládét már az aztékok is ismerték, és az istenek italának nevezték? Ezt a finomságot a Dr. Oetker Choco-Chocónak nevezte el, és praktikus kiszerelésben eljuttatja hozzád is, hogy legyen mivel felmelegíteni barátaiddal a hideg hétköznapokat.

A Dr. Oetker Choco-Choco, az első krémesen sűrű instant forró csoki, különleges aromáját annak köszönheti, hogy a kakaóporon kívül valódi csokoládéport is tartalmaz.

A Dr. Oetker Choco-Chocót a krémesen sűrű állag és a benne rejlő valódi csokoládé és kakaópor különleges ízélménye különbözteti meg a többi forró csokitól.
A kiváló minőség és a klasszikus íz mellett a két új, ínycsiklandó italkülönlegesség a Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhető.

Két új, izgalmas íz érkezett!

A Choco-Choco krémes és sűrű forró csokoládé az igazi csokoládé mellett valódi banánt, illetve meggyet tartalmaz. Az igazi csokoládé íze gyümölccsel kiegészítve páratlanul finom. A banán íze körülöleli a csokoládét, a valódi meggy pedig kellemesen ínycsiklandozóvá varázsolja azt. Hűvösebb estéken forró italban e két íz a nyár hangulatát lopja szívünkbe.

Hogyan készítsd el?

A krémesen sűrű forró csokoládé a Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhető. A Choco-Choco forró csokit forró tejhez keverjük, melyből minél kevesebbet használunk fel, annál sűrűbb lesz az ital. Az ajánlott mennyiség 125 ml, ám ha hígabban szereted, akkor használj több tejet. Elég, ha mikróban, 800 watton felmelegíted a tejet körülbelül másfél percig, mielőtt összekevered a forró csokival.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top