A húsvéti hagyományok mellett a finomabbnál finomabb ételek is fontosak a családnak. Egymás után érkeznek a látogatók, barátok, rokonok, és szeretnénk őket olyan finomságokkal fogadni, amelyeket jó ideig nem felejtenek majd el.
A legízletesebb húsvéti sütemények nagy része élesztővel készül, és mivel a kelt tészták sütésétől tartanak a háziasszonyok, ezért felesleges izgalmakkal társul az ünnepre való készülődés.
Segítünk levenni a terheket a válláról, ugyanis a Dr.Oetker Instant Élesztő könnyebbé és egyszerűbbé teszi a klasszikus ünnepi sütemények elkészülését.
Ismerkedjen meg vele!
A Dr.Oetker Instant Élesztő egy lazítóanyag, amely használható valamennyi édes és pikáns kelt sütemény elkészítéséhez. Egy tasak 7 g instant élesztőt tartalmaz, ez a mennyiség 500 g búzaliszthez elegendő.
Az instant szárazélesztő a friss élesztő víztartalmának kivonásával készül, amely így hosszabb ideig (bontatlanul 18 hónap) tárolhatóvá válik. Az instant élesztő használatával a sütés előkészületei is leegyszerűsödnek: rövidebb idő alatt és könnyedén készíthető finom kelt sütemény.
A Dr.Oetker Instant Élesztő felhasználásával a tészta különösen laza szerkezetű lesz, és a siker mindig garantált. Így nem csak a sütésben jártas, de a kezdő háziasszonyok is gyorsan, probléma nélkül készíthetik el a kedvenc kelt tésztás süteményeket.
Egyszerűbb, mint gondolná.
A kelt tészták bonyolultnak tűnő elkészítése eddig sok háziasszonyt elriasztott attól, hogy friss kaláccsal vagy illatos fánkkal lepje meg családját, barátait. A Dr.Oetker Instant Élesztő használatával azonban a kelt sütemények készítése sokkal egyszerűbbé válik.
Az instant szárazélesztő nem igényel felfuttatást, így segítségével igazán gyorsan és könnyedén süthetünk ízletesebbnél ízletesebb finomságokat. Ráadásul a sütés leegyszerűsödésével több idő marad az újabb és újabb csodálatos húsvéti receptek kipróbálására is…
Hamarosan folytatjuk a sütési tippekkel és fortélyokkal.