Gasztro

Húsvéti finomságok a Dr.Oetkerrel

A várva várt tavasz megérkezett, aminek nem csak a napsütés miatt örülünk, hanem mert az egyik legszebb ünnepünk, a Húsvét megérkezését is régóta vártuk.

A húsvéti hagyományok mellett a finomabbnál finomabb ételek is fontosak a családnak. Egymás után érkeznek a látogatók, barátok, rokonok, és szeretnénk őket olyan finomságokkal fogadni, amelyeket jó ideig nem felejtenek majd el.

A legízletesebb húsvéti sütemények nagy része élesztővel készül, és mivel a kelt tészták sütésétől tartanak a háziasszonyok, ezért felesleges izgalmakkal társul az ünnepre való készülődés.

Segítünk levenni a terheket a válláról, ugyanis a Dr.Oetker Instant Élesztő könnyebbé és egyszerűbbé teszi a klasszikus ünnepi sütemények elkészülését.

Ismerkedjen meg vele!

A Dr.Oetker Instant Élesztő egy lazítóanyag, amely használható valamennyi édes és pikáns kelt sütemény elkészítéséhez. Egy tasak 7 g instant élesztőt tartalmaz, ez a mennyiség 500 g búzaliszthez elegendő.

Az instant szárazélesztő a friss élesztő víztartalmának kivonásával készül, amely így hosszabb ideig (bontatlanul 18 hónap) tárolhatóvá válik. Az instant élesztő használatával a sütés előkészületei is leegyszerűsödnek: rövidebb idő alatt és könnyedén készíthető finom kelt sütemény.

A Dr.Oetker Instant Élesztő felhasználásával a tészta különösen laza szerkezetű lesz, és a siker mindig garantált. Így nem csak a sütésben jártas, de a kezdő háziasszonyok is gyorsan, probléma nélkül készíthetik el a kedvenc kelt tésztás süteményeket.


Egyszerűbb, mint gondolná.

A kelt tészták bonyolultnak tűnő elkészítése eddig sok háziasszonyt elriasztott attól, hogy friss kaláccsal vagy illatos fánkkal lepje meg családját, barátait. A Dr.Oetker Instant Élesztő használatával azonban a kelt sütemények készítése sokkal egyszerűbbé válik.

Az instant szárazélesztő nem igényel felfuttatást, így segítségével igazán gyorsan és könnyedén süthetünk ízletesebbnél ízletesebb finomságokat. Ráadásul a sütés leegyszerűsödésével több idő marad az újabb és újabb csodálatos húsvéti receptek kipróbálására is…

Hamarosan folytatjuk a sütési tippekkel és fortélyokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top