Gasztro

Illatos zsályás malacsült

Illatos malacsült húsimádóknak.

5+1 friss tavaszi recept öt hozzávalóból - Illatos zsályás malacsültHozzávalók

  • 1 kg bőrös malackaraj
  • 1 marék zsálya
  • 4 gerezd fokhagyma
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

A malacot a csontok mentén nagyjából felszeletelem, úgy, hogy a csont azért még összetartsa a húst. A fokhagymát vékonyra szelem. A szeletek közé sót, borsot szórok, zsályát morzsolok, és a vékonyra vágott fokhagymákat is közéügyeskedem. A húst tepsibe fektetem, és a 210 fokra előmelegített sütőbe teszem. Nem fedem, nem locsolom, csak hagyom szépen megsülni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top