Gasztro

Báránybordák kedvenc módra

Hozzávalók

  • 2 db zsemlye
  • 200 g gombapép (finomra vágott pirított gomba)
  • 10 cl pecsenyelé (kész szaft kockából készíthető)
  • 200 g csirág (spárga konzerv)
    Báránybordák kedvenc módra

Elkészítés:

A báránybordákat félig átsütjük (lásd A báránybordák előkészítését!).

A zsemlyéket félbevágjuk, kenyérpirítóban enyhén megpirítjuk, egyenletesen elosztva rákenjük a gombapépet, ráhelyezzük a vajban megsütött bordákat. A pecsenyelével átvonjuk, ráhelyezzük a csirágfejeket, és pár percre sütőbe téve összemelegítjük.

Köretként burgonyát, gombás rizst készíthetünk. A megmaradt szaftot egy kis tárkonyecettel ízesítve külön adhatjuk hozzá.

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése