Gasztro

Báránybordák kedvenc módra

Hozzávalók

  • 2 db zsemlye
  • 200 g gombapép (finomra vágott pirított gomba)
  • 10 cl pecsenyelé (kész szaft kockából készíthető)
  • 200 g csirág (spárga konzerv)
    Báránybordák kedvenc módra

Elkészítés:

A báránybordákat félig átsütjük (lásd A báránybordák előkészítését!).

A zsemlyéket félbevágjuk, kenyérpirítóban enyhén megpirítjuk, egyenletesen elosztva rákenjük a gombapépet, ráhelyezzük a vajban megsütött bordákat. A pecsenyelével átvonjuk, ráhelyezzük a csirágfejeket, és pár percre sütőbe téve összemelegítjük.

Köretként burgonyát, gombás rizst készíthetünk. A megmaradt szaftot egy kis tárkonyecettel ízesítve külön adhatjuk hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top