Gasztro

Akárcsak Olaszországban

Piros vagy fehér alapú? Kukoricás, sonkás, kolbászos esetleg négysajtos? Csípős vagy ananásszal édesített? A feltétek kombinálásával akár végtelen variációs lehetőség rejlik benne, mégis egyszerű és nagyon finom. Na, mi az? Bizony, a pizza, amely milliárdnyi ember kedvenc étele a földön.

Tudtad, hogy már az ókori Római Birodalomban is ettek pizzát?
Akkor ugyan még nem így hívták, és hírét sem hallották a paradicsomnak vagy a mozzarella sajtnak, mégis Cato és Vergilius is említést tesz róla. A pizza ma ismert változata a 18. században, Nápoly környékén született meg, majd az olasz bevándorlók Amerikában is meghonosították. Onnan indult világkörüli hódító útjára az 1950-es években.

Neked melyik a kedvenc pizzád?
Ha a ropogós, vékonytésztájú, akkor bizony az igazi, eredeti olasz változatot szereted! Ez esetben a Ristorante csábító pizzaélményt kínál számodra az igazi olasz pizzériák lenyűgöző választékával. Válaszd bármelyiket a 10-féle variációból, a Ristorante mindenhol olyan, mint egy olasz pizzériában!

Tudjuk, hogy az igazán ízletes étel titka a megfelelő alapanyagokon múlik!
Éppen ezért a Dr. Oetker Ristorante pizzák csak minőségi alapanyagokból készülnek, hiszen a tökéletes ízharmónia titka az ilyen részeltekben is rejlik! Az ízletes füstölt szalámi vagy sonka, a pirított gomba, a reszelt friss sajt, a tökéletes zöldségek és a különleges fűszerezések különböző kombinációi tökéletes összhangot alkotnak. Ezt már a kóstolás előtt is érezni fogod, amikor a sütőben készül a pizza – hiszen a válogatott fűszerek és az olvadó sajt illatánál kevés dolog lehet csábítóbb! Ráadásul, ha kedvenc Ristorante pizzádat 12-15 percig a légkeveréses helyett alul-felül melegítő sütőben készíted el, a gazdag feltét különösen finom lesz, a sajt pedig egyenletesen megpirulva olvad rá a ropogós tésztára.

Akárcsak Olaszországban


A Ristorante gyorsfagyasztott pizzákkal könnyedén készíthetsz egy igazán ízletes vacsorát!
Amennyiben egy romantikus, olaszos estével lepnéd meg párodat, válassz egyet a Ristorante 10-féle pizzájából, bonts fel mellé egy üveg bort, és hallgassatok olasz örökzöldeket! Fotózd le az egyik ilyen romantikus pillanatot, töltsd fel a www.ristorante.hu weboldalon, és nyerj egy kétszemélyes, romantikus utazást Olaszországba! Ezen kívül, ha hetente a száz leggyorsabb beküldő között vagy, egy exkluzív Ristorante pizzás tányért vagy egy pizzavágót biztosan nyersz.

 

A Ristorante pizzákkal minden kép Rómába vezet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top