nlc.hu
Gasztro
Sült töltött alma

Sült töltött alma

Sült töltött almaHozzávalók 6 adaghoz:

  • 3 alma
  • 5 dkg kukoricapehely
  • 1 evőkanál méz
  • 3 evőkanál darált dió
  • 1/2 citrom héja
  • 1 csipet fahéj
  • 1 evőkanál sovány joghurt

 
Elkészítés:

Az almákat megmossuk, kettévágjuk, kivágjuk a magházát, ide töltjük majd a tölteléket. A többi hozzávalót egy tálkába mérjük, jól elkeverjük, majd megtöltjük vele az almák belsejét. Hőálló edénybe tesszük az almákat, és 10-12 perc alatt megsütjük, tálaláskor pedig mézzel csurgat(hat)juk meg őket.

Elkészítési idő:
25-35 perc

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top