Gasztro

Tejcsokoládés- puffasztott rizses csemege

 
Hozzávalók:

  • 20 dkg tejcsokoládé
  • 10 dkg puffasztott rizs
  • 1,5 dl tejszín
  • 2 dkg zöld pisztácia
  • 10 dkg cukor

 

Tejcsokoládés- puffasztott rizses csemege

Elkészítés:

A tejcsokoládét megolvasztjuk, hozzákeverjük a puffasztott rizst, kis papírkapszlikba kanállal kiadagoljuk, és mélyedést készítünk a közepébe. Hűtőben hagyjuk kidermedni.

1 dl tejszínt 2 dkg cukorral habbá verünk. 8 dkg cukrot megolvasztunk, 0,5 dl forró vizet hozzáadunk, és a maradék tejszínnel besűrítjük. A tejszínhabbal és a lehűtött karamellel megdíszítjük a kis rizses csemegéket.
 
Elkészítési idő:
25 perc

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A júliusi tartalomból:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top