Gasztro

Harcsafilé tárkonyos fehér spárgával

Nemesen egyszerű, mégis nagyon finom párosítás. Fogyókúra alatt is vígan készíthetjük, és nyugodtan belakhatunk belőle.

Hozzávalók:

  • 80 dkg szürkeharcsa filé
  • 70 dkg fehér spárga
  • 3 szál tárkony
  • 2 citrom
  • 5 dkg vaj
  • tengeri só

Elkészítés:

A harcsát négy vastagabb szeletre vágjuk, besózzuk, tepsibe tesszük, és vajat morzsolunk a tetejére. Forró sütőbe tesszük, és 10-15 perc alatt megsütjük.
A fehér spárgát szárvégénél vékonyan meghámozzuk, és citromos, enyhén sós, cukros vízben leforrázzuk.
Egy serpenyőben vajat melegítünk, beletesszük az apróra vágott tárkonyt és a spárgát. Átforgatjuk, meglocsoljuk a citromlével, és a harcsával együtt kínáljuk.

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top