Gasztro

Öt perces vacsora – a legolcsóbb melegszendvics

Amikor este hazaesünk a munkából, mindenhez van kedvünk, csak ahhoz nem, hogy további órákat töltsünk a konyhában. Kiváló megoldás lehet néhány különleges melegszendvics, annak, hogy mit alkotunk, csak a képzeletünk, illetve az otthon fellelhető alapanyagok szabnak határt.

Hozzávalók kb. 10 szelet kenyérhez:

  • 1 löncshús konzerv
  • mustár ízlés szerint (1-2 evőkanál)
  • 1 felvert tojás
  • 10 dkg trappista sajt
  • 2-3 evőkanál tejföl
  • kenyér

A leggyorsabb, legolcsóbb melegszendvics

Elkészítése:

A löncshúst összekeverjük a mustárral, a tojással, a reszelt sajttal és a tejföllel, majd ezzel a krémmel megkenjünk a kenyereket, és betoljuk őket a sütőbe 5-10 percre.
Igény szerint a tetejükre még szórhatunk egy kis reszelt sajtot.
Friss paradicsommal, paprikával, esetleg ecetes uborkával kínáljuk.

187 kcal/szelet

Joghurttorta friss gyümölcsökkel
A legfrissebb szám tartalmából:

• Bográcsban főtt ínyencségek
• Spórolós töltött finomságok
• Fogyjunk mediterrán diétával!
• Süssünk gyümölcsökkel!
• Tüzes ételek forró napokra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top