Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 20 dkg puha vaj
- 15 dkg barna cukor
- 2 tojás
- fél csomag sütőpor
- 1 kávéskanál só
- 1 evőkanál víz
- 1 vaníliarúd kikapart belseje
- 15 dkg étcsokoládé kockákra törve
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt. Keverjük össze a cukrot, a vajat, a vaníliát és a tojásokat egy nagyobb edényben.
Keverjük hozzá a lisztet, a sütőport, a sót, majd adjuk hozzá a vizet, és végül szórjuk bele a csokikockákat.
Egy kemény állagú tésztát kapunk, amiből sütőpapírra evőkanál segítségével formáljunk kerek kekszeket, és 150 C fokon süssük kb. 15 percig, míg barnulni nem kezdenek.
Még több recept a Nők Lapja Konyha oldalán. KATT IDE!
A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |