Gasztro

Ajándékozz velünk!

A hagyományok szerint hazánkban születésnap alkalmával az ünnepelt kapja az ajándékokat, így fejezzük ki az örömünket a felett, hogy az ünnepelt köztünk van. Sok más országban ez fordítva van. Az ünnepelt ad ajándékot ismerőseinek, szeretteinek, hogy mindenki boldog legyen ezen a jeles napon.

A Cora, 12. születésnapja alkalmából mindkét hagyományt egyesíti a Nagycsaládosok Országos Egyesületével közösen szervezett akcióban.

Ajándékozz velünk!Egy háztartásban időről időre felgyülemlenek olyan tárgyak, amiket megununk, már nem használunk, még sincs szívünk kidobni. Ezek a számunkra feleslegessé vált tárgyak, sok nélkülöző ember számára nagy örömet jelenhetnek.

Tarts velünk! Ajándékozz és okozz örömet embertársaidnak!

Kérünk, juttasd el hozzánk rég nem használt, de még jó állapotban lévő ruhaneműidet, játékaidat, könyveidet, sportszereidet, hogy mi eljuttathassuk azoknak, akik hiányt szenvednek belőlük.

A gyűjtési akció 2009. október 8-tól november 4-ig tart, adományaidat bármelyik áruházunk információs pultjánál leadhatod.

Köszönjük, hogy Te is segítesz!

Cora. Egy mosollyal több.

További részletek a www.cora.hu oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top