Gasztro

Gyermekrajzverseny a Fehérgólya-védelmi program jegyében!

A Cora Hipermarket nagy hangsúlyt fektet a természet védelmére.

Gyermekrajzverseny a Fehérgólya-védelmi program jegyében!

Íz és Hagyomány hentes termékek forgalmának 1%-át a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Fehérgólya-védelmi programja számára utalja át.

Az elmúlt években a Cora támogatásával az MME számos madárvédelmi programot valósított meg, ezek közül a legjelentősebbek:

A Gólya Road Show keretében, minden év júniusában előre meghirdetett látványgyűrűzésekkel várnak minden érdeklődőt.

Gyermekrajzverseny a Fehérgólya-védelmi program jegyében!A www.golya.mme.hu weboldalra bárki feltöltheti a fehér gólyákkal kapcsolatos megfigyeléseit, információit, továbbá a weboldalon webkamerákkal, fészek blogokkal, sajtós, rádiós és egyéb kommunikációs eszközökkel is igyekeznek minél inkább megismertetni mindenkivel ezeket a csodálatos madarakat.
Biztonságos gólyakosarakat gyártanak, megóvva a madarakat az áramütés veszélyétől.

A Cora, hogy felhívja a gyerekek figyelmét is a környezet-, és a madárvédelem fontosságára gyermekrajzversenyt hirdet a Fehérgólya-védelmi program jegyében.

Várjuk az ifjú művészek alkotásait a „Legkedvesebb madaram a gólya” jeligével pályázatunkra.

Gyermekrajzverseny a Fehérgólya-védelmi program jegyében!A pályázatokat 2009. november 4-ig küldhetik be a gyerekek 4 korcsoportban:

1. 7-8 évesek

2. 9-10 évesek

3. 11-12 évesek

4. 13-14 évesek

 

Mind a négy kategóriában az első három rajzot díjazzuk, Magyarország madarai című albummal, illetve 1 napos kirándulással az MME szervezésében, ahol a nyertes gyerekek és felnőtt kísérőik részt vehetnek madárgyűrűzésen és terepi madármegfigyelésen.
Az eredményhirdetést követően a 12 díjazott rajzot megjelenítjük a www.cora.hu oldalon, illetve áruházi vándorkiállítást is szervezünk belőlük.

Beküldési cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

Eredményhirdetés: 2009. november 11. 10.00 órától

 

A természet, a madarak védelme mindannyiunk közös érdeke és felelőssége.

www.mme.hu 

További részletek a www.cora.hu oldalon! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top