Gasztro

12 éves a magyarországi Cora

Európában 1969-ben jelent meg az első Cora nevet viselő áruház, azóta a kiváló minőséget képviselő áruházaival a Cora fontos kereskedelmi hálózattá alakult és több, mint 80 áruházat működtet a világban.

12 éves a magyarországi CoraA Cora magyarországi terjeszkedése 1997. májusában kezdődött. Első 3 hipermarketünket Budapest vonzáskörzetében nyitottuk. Az elsőt Törökbálinton, ezt követte a budakalászi, majd a fóti áruháznyitás.  Ezt követően nyíltak meg vidéki áruházaink, Szegeden, Miskolcon, Debrecenben és a hetedik Szolnokon.

12 éves a magyarországi CoraA Cora a vásárlók igényeinek mind szélesebb körű kielégítését tűzte ki célul. Folyamatosan figyeljük a fogyasztók igényeit  és megkeressük azokat a beszállítókat, akik képesek a széles választék, a kimagasló minőség és az előnyös árak folyamatos biztosítására.

A hagyományos magyar termékek és a régi idők ízei iránt egyre nő a fogyasztók igénye, ezért létrehoztunk egy új márkát:  “Íz és Hagyomány” név alatt tradicionális magyar termékeket kínálunk.

12 éves a magyarországi CoraA „Gyorsan, Ízletesen” készétel termékcsaládot azoknak ajánljuk, akik nagyon elfoglaltak és kevés idejük marad a háztartásra.

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük, hogy vásárlóinknak kellemes áruházi környezetet, és kényelmes vásárlási lehetőségeket biztosítsunk. Az üzletsoron a vásárlók rendelkezésére áll posta, gyógyszertár, vegytisztító, biztosító, bank, okmányiroda, és itt működtetjük  a gyermekmegőrzőt, valamint színház- és koncertjegyek beszerzésére a Kultúr-klubot. Itt vehető igénybe új szolgáltatásunk, a PET palackok áruházi visszavétele, amelyet a környezet iránti felelősségtudat jegyében Magyarországon elsőként a Cora vezetett be.

A Cora a családok áruháza. Kicsik és nagyok egész évben találnak programlehetőséget az áruházakban a Kölyökklub, a hazai ünnepekhez kapcsolódó rendezvények, a kézműves foglalkozások és bábműsorok, valamint a versenyek, játékok és sportlehetőségek alkalmával.


A 12. születésnapját ünneplő Cora áruházak most is kedvező árakkal, számtalan akcióval és izgalmas játékkal kedveskednek Önnek és családjának 5 héten át szeptember 28. és november 4. között.

További részletek a www.cora.hu oldalon!
 

12 éves a magyarországi Cora

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top