Hozzávalók:
A piskótához:
- 15 dkg liszt
- egy kiskanál sütőpor
- egy kiskanál fahéj
- 2/3 bögre (2 decis) sült- vagy pároltsütőtök-püré
- fél narancs leve és reszelt héja
- 18 dkg barna cukor
- 3 tojás
A krémhez:
- 250 g krémsajt
- 2 evőkanál puha vaj
- 100 g porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
A tetejére: fahéjas porcukor
Elkészítés:
A lisztet keverd össze a szódabikarbónával és a fahéjjal.
A tojásokat keverd krémessé a cukorral, majd add hozzá a sütőtökpürét és a narancs levét. A két masszát dolgozd össze.
Kend a masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsire, és előmelegített sütőben 15 perc alatt süsd készre.
Még melegen egy tiszta konyharuha segítségével tekerd fel, és hagyd betekarva, amíg teljesen kihűl.
A krémhez:
Dolgozd össze a krémsajtot a cukorral és a puha vajjal, és kend a kiterített piskótaroládlapra. Tekerd vissza, és szórd meg fahéjas porcukorral.