Gasztro

Telt íz. Valódi gyümölcsökből a TEEKANNE-tól

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül az egészséges életmód, így egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy mit eszünk, mit iszunk. A wellness szemlélet elterjedésével együtt népszerűbbé vált a gyümölcstea fogyasztása is. A gyümölcstea igazán üdítő ital hidegen és melegen egyaránt, így nem csak édes-savanykás íze, fenséges illata által lett minden korosztály számára közkedvelt.

Telt íz. Valódi gyümölcsökből a TEEKANNE-tól Számos jó tulajdonsága mellett a legnagyobb érdeme, hogy kiváló folyadékpótló és szomjoltó ital. Gyümölcsös íze miatt a gyerekek is nagyon kedvelik. A valódi gyümölcstea nem tealevélből készült, így nem tartalmaz koffeint (teint), ezért a nap bármely szakában fogyasztható. Elsősorban szárított, aszalt gyümölcsdarabokból, virágszirmok, növényi részek keverékéből készül. A gyümölcsteák egészségmegőrző szerepe a gyümölcsökben rejlik, hiszen a forrázás ellenére magában hordozza a gyümölcsből származó vitaminok és nyomelemek „erejét”.

Fő összetevőjük az alma, csipkebogyó és a hibiszkusz, melyek kiegészülnek az érett gyümölcsök pompás ízével. Gyönyörű rubinvörös színét a hibiszkuszvirágnak köszönheti, mely önmagában kellemes savanykás ízű és jó hatással van az emésztőrendszerre is. A csipkebogyó és alma C-vitaminban gazdag, így immunerősítő hatása van. A főbb összetevők mellett a bodza-vanilia, szegfűszeg és szilva még különlegesebbé teszi az ízek harmóniáját.

 

Telt íz. Valódi gyümölcsökből a TEEKANNE-tól A gyümölcstea több mint egyszerű ital, hisz fogyasztása egészséges és kellemes ellazulást ad a mindennapokban. Illata, színe és változatos íze élménnyé teszi a teázást a test, a lélek és a szellem számára egyaránt. Ha szeretnél Te is tenni egészségedért, vagy egyszerűen csak néhány nyugodt percre vágysz, főzz egy csésze gyümölcsteát!

Elkészítése igen egyszerű: forrald fel a vizet, majd szórd bele a gyümölcstea keveréket és hagyd ázni 10 percig. Egyedül arra figyelj, hogy a készítési időt tartsd be! Ha túl sokáig áztatod a főzet keserűvé válhat. Ha pedig kevés ideig hagyod ázni, akkor íztelen lesz a tea.

 

Tudtad?
A gyümölcsteát nem csak inni lehet. A forrázás után felhasználhatod a megpuhult gyümölcsdarabokat joghurtba, müzlibe, vagy készíts belőle gyümölcskenyeret. A gyümölcsdarabok remek ízt kölcsönöznek akár sütit készítesz belőle, akár joghurtot, vagy müzlit.

 

A TEEKANNE „World of Friuts” sorozat a legkiválóbb gyümölcsteák felülmúlhatatlan válogatása, mely ellazít és otthonodba hozza a gyümölcsök tökéletes ízét!

Telt íz. Valódi gyümölcsökből a TEEKANNE-tól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top