Gasztro

A tea, amely kényeztet. 1882 óta.

A tea szerelmesei most igazán örülhetnek, mert a TEEKANNE igazi teaspecialista, így a repertoárban megtalálható az összes ismert teafajta, csak győzzük mindent végigkóstolni! Ha már felfedeztet a TEEKANNE teakülönlegességeit, most ismerd meg a nagy múltra visszatekintő cég történetét!

A tea, amely kényeztet. 1882 óta.A több mint 100 éve fennálló vállalatot 1882-ben alapították Németországban R.Seelig & Hill néven, Drezdában.  Maga a TEEKANNE márka 1888-ban került bejegyzésre, így az egyik legrégebbi „védjegy” a piacon. A márka – teakülönlegességei mellett – a nemzetközi teapiacnak is útmutatóként szolgált, hiszen 1949-ben forradalmasította a nemzetközi teapiacot a teljesen új, dupla kamrás tea filter kifejlesztésével, ami az első nagy lépést jelentette a nemzetközi ismertség felé.

A TEEKANNE különös figyelemmel kíséri termékei előállítását, így nem meglepő, hogy a termékfejlesztést és gyártást saját eszközökkel készíti, így biztosítva a cég folyamatos fejlődését és megújulását.

A TEEKANNE privát szakértői csapata ellenőrzi, hogy a termelői országokból kizárólag a legjobb minőségű alapanyagok kerüljenek beválogatásra, majd az egész feldolgozás, gyártás folyamán többszörös laboratóriumi minőségvizsgálatokat végeznek, így garantálva az elsőrangú minőséget.

 A tea, amely kényeztet. 1882 óta.A tea, amely kényeztet. 1882 óta.

Nem csoda, hogy a TEEKANNE 2007-re piacvezető céggé nőtte ki magát Németországban és Ausztriában is.

Több országban az első három teagyártó és forgalmazó cég közt tartják számon valamint nyolc országban tevékenykedik leányvállalata. Világszerte rendelkezik forgalmazó partnerekkel, így szinte mindenhol találkozhatunk az üzletek polcain a TEEKANNE különleges teáival.

 

 

A tea, amely kényeztet. 1882 óta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top