Hozzávalók 2 adaghoz:
- 20 dkg spagetti tészta
- 10 dkg friss vargánya
- 4 gerezd fokhagyma, szeletekre vágva
- 1 szelet kenyér morzsája
- 3 dkg vaj
- 5 dkg pirított, durvára darált mandula
- friss petrezselyem
- olívaolaj
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük. Közben a kenyér héját eltávolítjuk, belsejét aprítógépben morzsává daráljuk. A morzsát a vajon ropogósra sütjük.
A gombát megtisztítjuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Olívaolajon megpirítjuk a fokhagymaszeleteket, majd hozzáadjuk a vargányát, és pirosra sütjük.
A tésztát összekeverjük a darált mandulával, az olívaolajjal és a friss petrezselyemmel, majd hozzáadjuk a fokhagymát és vargányát. Azonnal tálaljuk.
A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |