Hozzávalók:
- 60 dkg báránycomb, 2×2 cm-es kockákra vágva
- 1 dl olívaolaj
- 1 citrom leve
- 1 evőkanál szárított oregánó
- só, bors
- 4 fej lilahagyma
- 8 rozmaringág
Elkészítés:
A húst előző nap pácoljuk be: keverjük el az olajat a citrom levével, adjuk hozzá az oregánót, borsozzuk.
Forgassuk bele a húskockákat a keverékbe, majd lefedve tegyük az egészet a hűtőszekrénybe. A rozmaringágakra felváltva húzzuk fel a pácolt húskockákat és a negyedekre vágott lilahagymát.
Faszenes grillen (vagy gázon felforrósított, rácsos grillserpenyőben) oldalanként 2 percig süssük a húst. Sütés után sózzuk, görög salátával, pitával kínáljuk.
A legfrissebb szám tartalmából: • Bográcsban főtt ínyencségek |