Gasztro

Amore mio

"Mi más a szerelem, mint egyfajta kíváncsiság, mégpedig a legerősebb, amely a természetben megtalálható?" Erről Giacomo Casanova a legmélyebben meg volt győződve. Ahhoz, hogy ezt a szerelmet szítani tudjuk, hogy a lángot másban fel tudjuk lobbantani, a bizsergést létre tudjuk hozni és meg tudjuk igézni őt, titkos receptekre van szükség. És előkészítésre. Hiszen az olyan csábítók, mint Casanova, semmit sem bíznak a véletlenre.

Kapcsoljuk ki a televíziót és indítsuk be a fantáziánkat:
melyik nő ne álmodna arról, hogy egy estét beszélgetéssel, törődéssel, érintésekkel és finom masszázzsal töltsön el, egyszerűen kitörölve a hektikus napokat és a stresszt, az irodai mindennapokat és gondokat? És újra közel kerülni egymáshoz.

Amore mio

 

Mivel azonban a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jönnek (feltehetőleg), ezért különös eljárásmódra van szükség. Tehát nem egyszerűen a vágyak kifejezéséről van szó (és kérni azt, mert ők ezt egyáltalán nem szeretik), nem is arról, hogy arra várjunk, amíg kiolvassa kívánságunkat a szemünkből (ez esetben ki kellene plakátolni). Hanem lassanként növelni kell a találkozás iránti vágyat.

Sárm, meggyőzőerő és az elbűvölés képessége: ez csak néhány fontos képesség, amely a csábítót jellemzi. A csábítás játék: időre és fantáziára van hozzá szükség. Hiszen az, ami a való életünkből hiányzik, az nem a realitás, hanem az illúzió. A csábítók ruházatában, szavaiban és tetteiben, valamint a helyszínekben, ahová elcsábítanak, mind megtalálható a szürrealitás fenséges fuvallata, mintha két ember egyfajta fikciót élne meg, vagy egy film szereplői lennének. A csábítás egyfajta színház a való életben – az illúzió és a realitás összeolvadása. És ez csak a bevezető. Az eltérések és a rövidítések bármikor megengedettek, sőt, ajánlottak. Még valamit előzetesen: Önnek máris van egy előnye. A megfelelő évszak. Hiszen éppen akkor, amikor odakint hűvösre fordul, a legalkalmasabb az idő az összebújáshoz és ahhoz, hogy közel legyünk egymáshoz.

 

1. szint: Felmelegítés

Amore mioAlaposan fűtse be a szobát (és őt)! Állítsa a szoba hőmérsékletét karibira. Ekkor a férfi már örömmel lemond a pulóverről. Tegyen úgy, mint Kleopátra! Ő igazi művésznő volt, ha a férfiak elcsábításáról volt szó. Először is magához bilincselte a férfi tekintetét csábító megjelenésével. Ha biztos volt benne, hogy felkeltette az érdeklődését, akkor elcsalogatta őt a háború és a politika férfias világából, és eltölthetett egy kis időt az ő nőies világában – a luxus, a látványosság, az élvezetek világában. Soha ne felejtse el: a megrendezés is fontos.

De ne legyen túl sok- az sokkal inkább riasztó, mint hasznos. Fontos a helyes adagolás. És legjobb, ha az ösztöneire hagyatkozik.

 

2. szint: Csinálja Circe után!

Circe minden görög istennő prototípusa volt. Aromaolajokat használt, hogy visszatartsa Odüsszeuszt az utazásaitól. Próbálja ki verbénával! Néhány csepp az aromamécsesben odavarázsolja a szerencsét. A verbéna finom és gyengéd, pezseg, mint a pezsgő, és kimerültség ellen valóságos csodaszer. Vagy próbálja benzoéval. Ez az olaj meleg, és energiát ad. Olyan, mintha felvérteznénk magunkat a vihar ellen, vagy ha megennénk egy tábla csokoládét. És ugye, az sosem árthat, ha jól felvértezzük magunkat. Egy harmadik lehetőség: Vessen magának rózsából ágyat! A marokkói rózsa szenvedélyesen hat és tartós, a bolgár rózsa romantikus és érzéki, az anatóliai rózsa lágy és erotikus. Öné a választás. Hiszen a szagok és illatok befolyásolják érzéseinket, felébresztik emlékeinket, felidézik vágyainkat, és kihatnak pillanatnyi hangulatunkra. Villámgyorsan.

 

TEEKANNE

Amore mioSweet Cherry:

Ez a gyümölcsös tea nap érlelte gyümölcsök és zamatos cseresznye fenséges kompozíciója. Forrón vagy hidegen fogyasztva ez a gyümölcstea minden érzékszervünk számára különleges élvezeti élmény.

 

3. szint: Szeretetlakoma

Casanova a szerelmi aktus előtt osztrigát szürcsölt, Madame Pompadour forró csokoládéval hozta magát hangulatba. Mások a szarvasgomba, a spárga vagy a zeller szerelmet segítő erejére esküsznek. Az afrodizáló élelmiszerek listája hosszú: kaviár, angolna, gránátalma, kömény, ginzeng. A legjobb hatás garanciájával a gyógynövények és a fűszerek bírnak.

A szeretetlakoma elengedhetetlen részét képezik: a mustár, a bazsalikom, a gyömbér és természetesen a fokhagyma. De nem hiányozhat a chili, a bors, a szerecsendió, a zeller és a petrezselyem. Egyszerű szabály: Ami csípős, az beindít! Ezért élik ismét reneszánszukat azok az élelmiszerek és ételek, amelyek afrodizáló hatásában már az ókori görögök és rómaiak is hittek. Az utolsó 100 évben azonban e szerelemfokozó szerek közül sok feledésbe merült, amikor a gyógyszeripar olyan termékekkel jött elő, amelyeknek jobb és kiszámíthatóbb volt a hatásuk, mint a természetes „afrodiziákumoké”.

Ám lassan újra felfedezik a fűszerezés érzéki alkotórészeit. Mind a gasztronómia területén, mind a könyvpiacon divatos az úgy nevezett Erotic Food. Szerelmi receptek sáfránnyal, gyömbérrel, chilivel és szerecsendióval, afrodizáló növényekből készült teákkal és likőrökkel – ezek nem csupán kulináris élvezetet jelentenek.

Amore mio

Ismét tiszteletnek örvend a régi mondás: „Férfiembert a gyomrán keresztül lehet meghódítani.

Az evés érzéki és érzékivé tesz. A Diner à deux egyike a leghatásosabb előjátékoknak, amely egyszerre zavarja össze és kényezteti az orrot, a nyelvet és az ínyt. Ha tehát ezen az estén az „Úgy szeretlek, majd megeszlek” mondást hallja, akkor Önnek sikerült a megfelelő menüt összeállítania.

 

Elnyerni a szívét

Azok közé a nők közé tartozik Ön, akik szívesen választják a rövidebb utat, és közvetlenül a cél felé veszik az irányt? És a férfi szívét egy csapásra szeretnék megnyerni – különösebb ráfordítás nélkül?

Amore mioAkkor Önnek a legmegfelelőbb eszköz ehhez a zamatos TEEKANNE Sweet Cherry. Ez a napérlelte gyümölcsökből készült teakeverék egyszerre segít mindhárom csábítási művészet megvalósításában: A Sweet Cherry belülről felmelegít, tüzessé tesz és felfűt. A Sweet Cherry az aromás, érett cseresznye illatával csábít. A Sweet Cherry, a gyümölcskeverék által afrodiziáló hatású.

Forró szerelem a csészéből – mégpedig minden nap, így Ön álmai férfiját sok hűhó nélkül, viszont finom ízekkel csábítja el. Hiszen nem kell mindig Cappuccino, amely felidézi az olasz amorét.

A tea fajtájának helyes megválasztása is gondoskodik arról, hogy a másik nem belebizseregjen.

 

Termék tipp:

Fruit Kiss:

Különleges gyümölcstea keverék teli az érett eper és a lédús cseresznye ízével. Forrón vagy hűtve egyaránt élvezetes.

Fruit Love:

Ez a gyümölcstea a természetes gyümölcsök, és az édes málna és vanília ízének finom keverékét nyújtja. Jól illik a meghitt estékhez, egyaránt ízletes forrón és hűtve.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top