Gasztro

Böjtölj velünk! Parmezán alatt sült kecskesajtos póréhagyma

Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Sőt, a húsmentes étel is lehet igen laktató.

Hozzávalók 4 személyre:
• 8 póréhagyma, félbevágva
• 3 dl joghurt
• 3 evőkanál zsemlemorzsa
• 1 felvert tojás
• 5 dkg reszelt parmezán
• 15 dkg friss kecskesajt

A póréhagymákat egy edényben néhány perc alatt főzzük puhára. Csepegtessük le, és tegyük egy tűzálló tálba. A felvert tojást keverjük össze a kecskesajttal, a joghurttal és a parmezán felével. Sózzuk és borsozzuk meg, majd öntsük a póréhagymára. A tetejét szórjuk meg zsemlemorzsával és a parmezán másik felével. A sütőben közepes hőfokon 30 perc alatt a teteje szép ropogósra sül. 

Elkészítési idő: 20 perc
Sütés: 30 perc

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése