Gasztro

A kelt tészta titka

Szeretnél valami igazán ízletes finomságot készíteni szeretteidnek, de úgy érzed, a kelt tészta készítése komoly kihívást jelent? Gyakran aggódva figyeled, felfut-e az élesztő? Megkel-e a tészta? A garantált siker titka: a Dr. Oetker Élesztők és a Dr. Oetker Sütikódex kipróbált húsvéti receptjei!

Nem kell többé attól tartanod, hogy nem sikerül a kelt tészta. Búcsút inthetsz a rázós helyzeteknek! A Dr. Oetker instant szárazélesztői segítségével még a kevésbé gyakorlott háziasszonyoknak is garantáltan sikerül bármely édes vagy sós kelt finomság elkészítése. És ez így, a húsvét közeledtével – amikor nem hiányozhat a saját készítésű, ínycsiklandó sütemény az ünnepi asztalról – most még nagyobb könnyebbséget jelent!

Hogy mitől válik ennyire egyszerűvé az előkészítési folyamat? A Dr. Oetker most bemutatja két szárazélesztőjét, melyekkel szinte gyerekjátékká válik a kelt tészta készítése!

A Dr. Oetker Instant Élesztő legnagyobb előnye, hogy nem szükséges az élesztőt felfuttatnod, elég közvetlenül a liszthez keverni, és már dagaszthatod is a tésztát! Az egyedülálló újdonság, a Dr. Oetker Expressz Élesztő használatával pedig még a hosszadalmas kelesztéstől is elbúcsúzhatsz! A kidolgozott, formázott tésztát csupán 15 percig kell pihentetni, és máris sülhet a finomság!

A kelt tészta titka

Megjött a kedved és a bátorságod egy kis tavaszi finomság elkészítéséhez? A Dr. Oetker Sütikódexében tíz húsvéti különlegesség receptjét találhatod meg, hogy valódi újdonságokkal lephesd meg szeretteidet! Várnak rád az igazi kelt tésztás finomságok – egy kattintásra!

Kellemes sütést kíván:

Dr. Oetker

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top