Hozzávalók:
1 kg Sertés szűzpecsenye
5 dkg Só
5 dkg Szezámmag
2 dl Olívaolaj
3 gerezd Fokhagyma
1 dkg Őrölt bors
20 dkg Cukkini
20 dkg Padlizsán
10 szem Koktélparadicsom
15 dkg Lilahagyma
1 csomag Ruccola
15 dkg Tolle Óvári sajt
Elkészítés:
A szűzpecsenyéket hosszában 3 csíkra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd mint a hajfonatot összefonjuk. Szezámmagban megforgatjuk, olajozott tepsibe fektetjük és megsütjük. A körethez a lilahagymát cikkekre, a zöldségeket és a sajtot kockára felvágjuk. Olívaolajat hevítünk, rátesszük a hagymát, majd folyamatos pirítás mellett a zöldségeket és a sajtot. Fokhagymával, csipet sóval és borssal meghintjük. A zöldségragura tálaljuk a felszeletelt szezámmagos szűzpecsenyét.