nlc.hu
Gasztro
Bombasikerrel zárult

Bombasikerrel zárult

Az ABC első 100 szerencsés kiválasztottjának, a Bizonyítók Csapatának négy hetes zsírégetése. Ők mind jelentős súlyfelesleggel küszködtek, melyből: mínusz 848 kilogramm összfogyással, átlagosan 8,5 kg (4 hét) személyenkénti túlsúlytól szabadultak meg vidáman, könnyedén, éhezés és szenvedés nélkül a Best of napi étrenddel.

A csapat hölgyrekordere, Kovács Tímea a négy hét alatt 17 kilóval könnyebben, boldog mosollyal fogadta Sebestyén Balázs és Vadon János műsorvezetők és a többi csapattag elismerő gratulációját.

Kovács Tímea, mára már (6 hét) több mint 24 kilót fogyott.  A napi ötszöri (férfiak számára hatszori) étkezést, finom fogásokat és speciális a saját fejlesztésű Zsírégető italokat kínáló étrendek maximálisan igazolták a hozzájuk fűzött reményeket.

A Gastroyal tekintélyes orvosi-dietetikai és táplálkozástudományi szakember-teamjének több éves munkájával kifejlesztett ABC Fogyókúra Rendszer filozófiája, hogy fogyni csak egészséges, változatos, rendszeres étkezéssel lehet, a napi ételmennyiség legalább öt alkalomra való elosztásával.
A Gastroyal saját fejlesztésű Méregtelenítő, Lúgosító, Zsírégető, Súlycsökkentő italkülönlegességei, amelyekből a Bizonyítók Csapatának minden tagja napi 3 litert fogyasztott étkezései mellé, maximalizálják a Zsírégető Klub étrendjeinek amúgy sem kevés súlyvesztést ígérő hatékonyságát.

Az ABC Fogyókúra Rendszer lényege, hogy három egymást követő szakaszból áll: lúgosító, zsírégető és súlymegtartó szakasz, melyek mindegyikét tartalmazza 3 az 1-ben formában a Best of napi étrend. Nemhogy éhezésről szó sem lehet azok számára, akik az ABC Fogyókúra Rendszer finomságaival fogynak, de egyenesen igazi dőzsölésnek is nevezhető a rendkívül gazdag ételsor-kínálat.

A Gastroyal saját fejlesztésű ZSÍRÉGETŐ Lisztjével(G) készülő pizza, rántott hús, palacsinta, galuska, muffin, piskóta, csoki torta majdnem tökéletes „másai” a hagyományos módon készített változatoknak. A döntő különbség, hogy a ZSÍRÉGETŐ Liszttel (G) készült ételek mindegyike büntetlenül fogyasztható a diéta időtartama alatt (is), hiszen nem tartalmazza azokat a felszívódó szénhidrátokat, amelyek az elhízásért felelősek.

A Gastroyal Zsírégető Klub által február 28-án a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszékén megtartott, közjegyző által hitelesített  záró mérlegelés vidám hangulatú rendezvény volt, ahol a következő 100 – tudatosan kiválasztott –  de túlsúlya miatt számos problémával küzdő tagjának start-mérlegelése is megtörtént, szintén közjegyző jelenlétében. Ők a Kihívások Csapata, akik fogyókúrájuk első három hete alatt összesen 642 kilótól búcsúztak el, és átlagosan 6,4 kg személyenkénti túlsúlytól szabadultak meg a FormaBontó napi étrend és a speciális italok segítségével! Az egyéni rekorder 21 nap után Somogyi László mínusz 18 kiló fogyással! 

Az eddigi sikereken felbuzdulva a Gastroyal Zsírégető Klub Országos Zsírégető Csapatversenyt hirdet.

Részletek április 01-től a  www.zsiregetoklub.hu honlapon, ahol minden további tudnivaló részletesen szerepel.

Fődíj: a legtöbbet fogyott csapat tagjai, leadott kilónként bruttó 100.000 Ft-tal gazdagodnak!

Legyél te is milliomos a saját csapatoddal, saját fogyásoddal!

Bombasikerrel zárult Magyarország ÚJ Fogyókúra Rendszere!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top