Rozmaringos-mozzarellás ciabatta |
Hozzávalók 2 személyre:
• 2 ciabatta zsemle
• 1 csirkemellfilé
• 1 teáskanál aprított friss rozmaring
• 2 evőkanál olívaolaj
• 1 darab paradicsom
• 4 szelet mozzarella sajt
• 2 teáskanál vaj
• só, bors
A csirkemellet akkora szeletekre vágjuk, hogy elférjenek a szendvicsben. Sózzuk, enyhén megborsozzuk, és az olívaolajon megsütjük. Mikor elkészültek, megszórjuk az aprított rozmaringgal. A ciabattát félbevágjuk, az egyik oldalát megvajazzuk, és ráteszünk 2 szelet sajtot. Erre jön a csirkemell, majd a paradicsom. Rányomjuk a kenyérre a tetejét, és szendvicssütőben vagy teflonserpenyőben, bármilyen nehezék alatt (hogy jól összenyomódjon a szendvics), kevés vajon megsütjük.
A márciusi tartalomból:
• Húsvétoljon Kovács Lázárral |