A Sága tudja, milyen fontosak ezek a családi, baráti összejövetelek, ezért olyan villámgyorsan elkészíthető, ízletes, előre pácolt húsokat ajánl, melyek pillanatok alatt elkészülnek – így a lehető legtöbb időt tölthetjük a családdal és a vendégeinkkel.
Idén a Sága 3 új, ízletes, előre pácolt friss hússal kedveskedik a fogyasztóknak: a Magyaros pulykamell szeleteket, a Kéksajt ízesítésű pulykamell szeleteket és a Tárkonyos pulykamell csíkokat praktikus, 500 grammos kiszerelésben kínálja a vásárlóknak.
A szezon új ízei
A közkedvelt, 100 százalékban minőségi pulykahúsból készülő Selyemsonka két új ízvariánssal, Medvehagymás és Pikáns változattal jelenik meg. A különleges ízélmény érdekében a népszerű Selyemsonkát egy őshonos magyar fűszernövénnyel, a medvehagymával fűszerezték, mely nagyon kellemes aromát kölcsönöz a hajszálvékonyra szeletelt finomságnak. A pikánsabb ízek kedvelőinek is kedveskedik a Sága, hiszen a Pikáns Selyemsonkát az enyhén csípős kaliforniai paprika teszi még ellenállhatatlanabbá. A Selyemsonka család mindegyike kitűnő minőségű pácolt pulyka combhúsból készül, mely – többek között alacsony zsírtartalma miatt – könnyű finomság az egész család számára.
Egy finom májas tökéletes kiegészítője lehet egy meghitt családi reggelinek vagy vacsorának.
A Sága most három új, harmonikus ízű pulykamájassal kedveskedik a fogyasztóknak.
Míg az egyszerűbb ízek kedvelőinek a Klasszikus Sága Pulykamájas a tökéletes választás, mely kellemesen fűszeres és jól kenhető, addig az izgalmasabb ízekre vágyók most megtalálhatják új kedvencüket, ha a Csípős, illetve a Medvehagymás pulykamájas közül választanak.
A Csípős pulykamájas egyedi ízvilágát a tüzes, zöld jalapeño paprikának köszönheti, míg a Medvehagymás pulykamájasnak a Magyarországon is őshonos fűszernövény, a népszerű medvehagyma adja speciális ízét.
A Sága a könnyen, gyorsan elkészíthető, népszerű finomságokkal segít abban, hogy az otthon töltött értékes órákból a lehető legtöbbet lehessünk szeretteinkkel, és még magunkra is jusson idő.